Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Nieuws > De Lidl Wolfskamerloop vernieuwd!

De Lidl Wolfskamerloop vernieuwd!

De Lidl Wolfskamerloop vernieuwd!

De Lidl Wolfskamerloop vernieuwd!

Na jarenlang gestart en gefinisht te zijn op de Bestevaer, is het evenement nu verhuisd naar het evenementen terrein achter ski vereniging “Wolfskamer”.

Het parcours loopt met deze wijziging nu praktisch niet meer over de openbare weg, maar loopt nóg meer door het prachtige natuurgebied “De Wolfskamer”. Waar voorheen de atleten voor de 10 km loop 2 maal het 5 km parcours moesten lopen, heeft deze afstand nu haar eigen parcours. Ook is er voor het eerst een bedrijvenloop in het leven geroepen. Elk team bestaat uit 4 á 5 lopers. We zijn erg benieuwd hoe dit uitpakt.

Een andere vernieuwing van het evenement is dat er naast het goede doel, de bouw van een sporthal t.b.v. atleten met een lichamelijke beperking, ook aandacht gevraagd wordt voor het verminderen van het gebruik van plastic. Reduce – Reuse - Recycle. De oceanen zijn momenteel zo vervuild dat wij nu al vis eten waar (micro)deeltjes plastic in zitten. Over enkele jaren drijft er meer plastic in de oceaan dan dat er vissen in zwemmen. Wij kunnen hier met ons allen iets tegen doen!

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de voorbereidingen van de Lidl Wolfskamerloop

Titelsponsor
Goudsponsoren