Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Nieuws > Inschrijven voor de Wolfskamerloop 2017

Inschrijven voor de Wolfskamerloop 2017

Inschrijven voor de Wolfskamerloop 2017

De inschrijving voor de Lidl Wolfskamerloop is weer van start gegaan! Het is nu mogelijk om je voor in te schrijven op alle parcours. Dit jaar hebben we weer de Kabouterloop (600 m), de jeugdloop voor jongens en meisjes (1,2 km en 2,3 km), de 5 km loop en de 10 km loop! De start en de finish zijn nabij de Oude Haven in Huizen.

Deelname

Iedere deelnemer/ster loopt voor eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt voor geen enkele schade, enige aansprakelijkheid.

  • Voorinschrijving via internet wordt sterk aangeraden. De voorinschrijving sluit op 24 oktober. De startnummers kunnen tot 45 minuten voor de start worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat, gevestigd in sw sporthal "Sporthal Wolfskamerloop", IJsselmeerstraat 3D, 1271 AA Huizen.
    Betaling vindt plaats via IDEAL
  • Tip. Jeugdleden die geen licentienummer hebben (scholieren), kies een 0 als gevraagd wordt een licentienummer in te vullen.
  • Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start van de betreffende wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat.

De chip voor het registreren van de tijd zit in de startnummers en is daarom voor alle deelnemers verplicht.

Accommodatie voor de Lidl Wolfskamerloop is de sporthal "Sporthal Wolfskamer", beschikbaar voor het afhalen van startnummers, de na-inschrijving, omkleden en ontvangst van sponsors en pers. De sporthal biedt tevens kleedkamers en douches. Laat uw spullen niet onbeheerd achter in de kleedkamers.

Bekijk het programma Schrijf je in

Titelsponsor
Goudsponsoren