Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Algemeen

Algemeen

Naast de 10 km loop heeft de Wolfskamerloop ook een jeugdloop over 600m, 1,2 en 2,5 km, een loop van 1,5 en 3, 0 km voor atleten met een lichamelijke beperking en een 5 km loop. Het parcours loopt door het prachtige bos- en recreatiegebied van de Wolfskamer in Huizen en Naarden. Het parcours is voor het grootste deel vlak en volledig autovrij en leidt de lopers door het aangrenzende natuurgebied en langs het Gooimeer. Voor alle afstanden is een apart parcours uitgezet. De parcoursen staan bij het programma aangegeven. Start en finish zijn op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat naast de camperplaats. Het parcours is met de auto goed bereikbaar; er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Kijk hier voor de locatie en parkeermogelijkheden.

Deelname

Iedere deelnemer/ster loopt voor eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt voor geen enkele schade, enige aansprakelijkheid.

Locatie

Start en finish zijn nabij de Oude Haven in Huizen.

Inschrijven

  • Voorinschrijving via internet wordt sterk aangeraden. De voorinschrijving sluit op 23 oktober 2022. De startnummers kunnen tot 45 minuten voor de start worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat, gevestigd op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat.
    Betaling vindt plaats via IDEAL.
  • Tip. Jeugdleden die geen licentienummer hebben (scholieren), kies één of meerdere 0-en als gevraagd wordt een licentienummer in te vullen.
  • Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start van de betreffende wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat.

Voorinschrijven

De chip voor het registreren van de tijd zit in de startnummers en is daarom voor alle deelnemers verplicht.

Accommodatie voor de Lidl Wolfskamerloop is de tent op het evenementen terrein, beschikbaar voor het afhalen van startnummers, de na-inschrijving, omkleden, afgifte van waardevolle spullen of één sporttas en ontvangst van sponsors en pers.. Laat uw spullen niet onbeheerd achter in de omkleedruimte. Er is geen gelegenheid om te douchen.

Parkeren

Voor het parkeren van uw auto zijn diverse mogelijkheden:

  • VIP parkeren aan de IJsselmeerstraat (P1) alleen met parkeerkaart uitgegeven door de organisatie
  • IJsselmeerstraat (P2) - parkeerplaats aan het einde van deze straat in het Nautsch Kwartier
  • IJsselmeerstraat (P3) - parkeerplaatsen tussen SV Huizen en The Pride

Bekijk de plattegrond

Titelsponsor
Goudsponsoren