Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Home > Inschrijven

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om voor in te schrijven. Na-inschrijven kun je op de dag zelf. Bij na-inschrijving kun je alvast het formulier downloaden.

  Controle inschrijving

Na-inschrijving

Pinnen? Ja graag!Heb je jezelf nog niet ingeschreven voor 23 oktober 2018 maar wil je wel mee lopen? Dat is mogelijk op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start van het betreffende onderdeel bij het wedstrijdsecretariaat. De inschrijfformulieren liggen op de wedstrijddag op statafels.

Na-inschrijfformulier voor de 10 km Na-inschrijfformulier voor overige afstanden

Deze formulieren kunt u uitprinten en ingevuld meebrengen op 28 oktober a.s.

T-shirt

Bij voorinschrijving is het prachtige dry-fit shirt met logo van de Wolfskamerloop te bestellen voor slechts € 15,- (korte mouw).

Het is ook mogelijk het shirt (of een extra shirt) te bestellen en zondag op de wedstrijddag op te halen bij de stand van ThisWay. Als u hiervoor kiest, geef dan de bestelling per e-mail door aan ThisWay. Uiterlijk vrijdag voor de wedstrijddag besteld, dan is het gewenste shirt zondag op te halen.

Bedrijven die zich als team inschrijven, kunnen hun bedrijfsnaam op de achterkant laten drukken. De prijs (korte mouw) is v.a. € 15,00 per stuk. Neem svp contact op met (035) 656 01 86 voor de mogelijkheden.

Het shirt kan afwijken van het voorbeeld.

Heren maat S

Dames maat S Jeugd maat S

Heren maat M

Dames maat M

jeugd maat M

Heren maat L

Dames maat L

Jeugd maat L

Heren maat XL

Dames maat XL

Jeugd maat XL

Heren maat XXL

   
Titelsponsor
Goudsponsoren